True Ideas is op zoek naar versterking op de accountvloer.

Waarom? Omdat we groeien… en steeds meer merken die de transitie naar een betere wereld willen maken, weten ons te vinden. En ook met onze bestaande klanten als FBTO, Prodent, TNO, Alpro, Bol.com, LeasePlan Bank en ga zo maar door werken we hard aan een mooiere, groenere en betere planeet. Of zoals we het noemen bij True Ideas: Speed up the Good!

Ben jij een PM-er of AM-er die de ‘good’ wil upspeeden?

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Ben jij een echte aanpakker en denk jij mee of vooruit om de ‘good’ up te speeden? Schrik jij niet van termen als KPI’s, media-/middeleninzet, 360-graden campagnes en goed getargete social posts? Kun jij makkelijk schakelen met productiemaatschappijen, plan jij radio-opnames in en kun je financieel slim meedenken om samen met klant tot de meest efficiënte oplossing te komen?

Als jij bovenstaande vragen met een volmondig ‘ja’ kunt beantwoorden, dan kunnen we jou een leuke en uitdagende baan bieden met veel verantwoordelijkheid én vrijheid. En – ook niet onbelangrijk – een marktconform salaris. En dat allemaal bij een toffe club waar enorm veel plezier gemaakt wordt. Neem contact op met Jeroen Ritsema.

Leave a Reply