04 07
 

True Ideas zoekt een accountmanager: type pittig

Eentje die echt van aanpakken weet dus. Die de lead neemt in projecten, die weet hoe ze anderen enthousiast krijgt én die het kicken vindt om zelf een productie te draaien. Want bij True Ideas hebben we geen hokjes, functieprofielen of leaseauto’s.

Wel een 15-tal enthousiaste en betrokken vakidioten die zich elke dag druk maken over merken en campagnes. Heb jij een paar jaar bureau-ervaring achter je kiezen? En heb je zin om in een enthousiast en collegiaal team te werken? Kom eens dan eens kijken waarom Rabobank, Centraal Beheer, Mitsubishi, Unilever, Hogeschool Utrecht en vele anderen ook graag langskomen in de Pastoe Fabriek in Utrecht.

PROFIEL

  • Je bent een creatieve en dynamische persoonlijkheid
  • Je kunt mensen motiveren
  • Je kunt flexibel en zelfstandig werken
  • Je hebt een resultaatgerichte en commerciële instelling en een grote overtuigingskracht
  • Pit is belangrijker dan opleiding, maar het is fijn als je snel kunt denken en een liefhebber bent van reclame
  • Je denkt zowel in offline als online.
  • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring.

True Ideas
True Ideas timmert hard aan de weg met mooie, grote merken en slimme, gedreven mensen. Of het nu gaat om activatie of themacommunicatie. Conversatie of content. We gaan altijd voor maximale impact met onze campagnes. Zowel online als offline. Met een hecht team van creatieve en ondernemende geesten werken we aan de meest uiteenlopende klussen. Samen met de partners in ons netwerk zijn we praktisch, flexibel, snel en down to earth. En niet te vergeten, we lachen er ook behoorlijk bij.

Ben jij van het type pittig?
Mail dan je motivatie met CV naar Mariska.wilschut@trueideas.nl
En mocht je meer willen weten over de functie of ons bureau.
Bel dan gerust 030-231 7151

Lees op pr.co