17 10
 

True Ideas zoekt een projectmanager

True ideas zoekt een projectmanager

Je weet van aanpakken, en neemt de lead. Je hebt een proactieve instelling. Je bent niet bang voor de beren op de weg en je glas is minstens halfvol. Je weet hoe je anderen enthousiast krijgt maar kunt ook zelfstandig je campagnes draaien. Of het nou online, above-the-line of activatie is. 

 

Over ons

Wij zien creativiteit als gereedschap om de wereld positief te veranderen. We zijn dan ook een club mensen die hun liefde delen voor merken en bedrijven die goed willen doen: sociaal, ecologisch, maatschappelijk. Bij ons vind je betrokken brand activists, bevlogen strategen en gedreven creatieven die samenwerken aan één doel: Merken deel laten uitmaken van de oplossing in plaats van het probleem. 

 

Wat ga je doen?

Je komt ons accountteam versterken om op dagelijkse basis campagnes zowel extern als intern tot een goed einde te brengen. Van het meekijken naar de begroting, tot het aanhaken van externe partijen en het juist informeren van zowel klant als collega’s over status en acties. Je schrikt niet van hobbeltje in de weg en werkt ook graag samen met andere enthousiaste collega’s. Je gaat aan de slag op klanten waarmee we ook echt een verschil kunnen maken, zoals Arag, Centraal Beheer, Leaseplan Bank, Mitsubishi, Ola, Lipton, Alpro en vele anderen.

 

Profiel

·       Je hebt 5 á 6 jaar relevante bureau-ervaring

·       Je hebt ervaring in zowel offline als online campagnes

·       Je bent een dynamische persoonlijkheid

·       Je kunt flexibel en zelfstandig werken

·       Je kunt mensen motiveren

·       Je hebt een resultaatgerichte en commerciële instelling

·       Je bent een echte teamplayer

 

Herken je jezelf? 

Mail dan je motivatie met CV naar elwira.stuur@trueideas.nl

En mocht je meer willen weten over de functie of ons bureau. Bel dan gerust 030-231 7151 en vraag naar Elwira. 

 

Read on pr.co