04 06
 

True Ideas zoekt designer die nogal wat in huis heeft

True Ideas zoekt designer die nogal wat in huis heeft

We zoeken iemand die bijzonder goed kan designen. Maar eigenlijk veel meer kan dan dat. Iemand die helemaal thuis is in bewegend beeld. Video. Animatie. 3D. En ook nog gevoel heeft hoe een en ander naadloos in elkaar ge-edit kan worden. Dus dat je naast Photoshop, InDesign en Illustrator óók After Effects en Premiere Pro op je repertoire hebt. Bureau-ervaring kan... maar hoeft niet. Je kunt wat ons betreft overal vandaan komen. Als je maar kunt aantonen wat je allemaal in huis hebt. Dus heb jij zin om waanzinnige mooie dingen te maken? Zoek jij de vrijheid om conceptueel te experimenteren? En lijkt het je leuk om samen met zo’n 15 andere enthousiaste en betrokken vakidioten je druk te maken over merken en campagnes? Kom dan eens kijken waarom Rabobank, Centraal Beheer, Mitsubishi, Ola, Lipton, Hogeschool Utrecht en vele anderen ook graag langskomen in de Pastoe Fabriek in Utrecht.

Profiel

· Je kunt waanzinnig goed designen.

· Je bent zeer ambitieus, wil constant vernieuwen.

· Je kunt goed samenwerken. En gaat ook heel goed solo.

· Je levert. Altijd.

True Ideas

True Ideas timmert hard aan de weg met mooie, grote merken en slimme, gedreven mensen. Of het nu gaat om activatie of themacommunicatie. Conversatie of content. We gaan altijd voor maximale impact met onze campagnes. Met een hecht team van creatieve en ondernemende geesten werken we aan de meest uiteenlopende klussen. Samen met de partners in ons netwerk zijn we praktisch, flexibel, snel en down to earth.

Ben jij deze aanpakker?

Mail dan je motivatie met CV naar robertjan.degroot@trueideas.nl En mocht je meer willen weten over de functie of ons bureau. Bel dan gerust 030-231 7151 en vraag naar Robert Jan.

Read on pr.co