23 03
 

True sluit zich aan bij ONLY Creative Entrepreneurs

ONLY Creative Entrepreneurs bestaat nu uit drie bureaus, elk met een aanzienlijke staat van dienst. QiOnly zal zich nog sterker profileren als specialist in creative marketing. Het bureau adviseert als creative marketing agency grote organisaties, maar ontwikkelt ook succesvol eigen crossmediale platforms zoals ‘Hoe oud word jij?” De Combinatie van Factoren is onlangs voor de 11e keer uitgeroepen tot beste Brand Activation bureau van Nederland en werkt op het snijvlak van salesresultaat en merkbeleving.

Meteen goede match
True is al ruim 8 jaar gespecialiseerd in het maken van geïntegreerde campagnes. Vanuit de voormalige Pastoe Fabriek in Utrecht doen zij dat voor o.a. Rabobank, Mitsubishi, Hogeschool Utrecht, Calvé en Centraal Beheer. Afgelopen week werd het bureau nog drie keer genomineerd door de ADCN.

In de nieuwe constructie blijft True zelfstandig en werken voor haar eigen opdrachtgevers. De dagelijkse leiding blijft dan ook in handen van Robert Jan de Groot (Commercieel Directeur) en Jeroen Ritsema (Creatief Directeur). Jeroen Ritsema: “Het is voor True een heerlijke stap voorwaarts. De klik en de synergie was direct merkbaar. We zijn de afgelopen jaren gegroeid tot een sterk campagnebureau met prachtige merken en serieuze toekomstplannen. Door ons aan te sluiten bij een onafhankelijke groep met diezelfde creatieve, ondernemende geest willen we die groei doorzetten”.

Creatief en ondernemend DNA
Michael van Kerkwijk, directeur en mede-eigenaar van ONLY Creative Entrepreneurs, is het daarmee eens: “De mensen binnen onze groep delen een vergelijkbaar DNA. We geloven dat ondernemerschap en creativiteit elkaar moeten versterken. Wij passen niet in een traditioneel hokje, maar we passen wél uitstekend bij elkaar. We kunnen elkaar aanvullen, uitdagen en inspireren.

Onze ambitie is om onze groep nog sterker te laten groeien. Autonoom, maar ook met acquisities. Onze klanten vragen om ondernemerschap en creatief talent. Nieuwe manieren van samenwerken, het continue verkennen en inzetten van nieuwe kanalen, de combinatie van technologie en creativiteit. En wij zullen die roep de komende jaren alleen maar krachtiger beantwoorden. De komst van True is een sterke stap in die richting, waar we dan ook érg blij mee zijn.”

Read on pr.co