WML

hoe drink jij jouw limburgs water

WML

hoe drink jij jouw limburgs water
Scroll
Glas

water is voor niemand hetzelfde

Drinkwater is voor niemand hetzelfde, een mooi inzicht. De een gebruikt het bij het sporten, de ander drinkt het bij het studeren of spoelt er een kater mee weg. Sportwater, studiewater of katerwater dus. Maar wat is het voor jou? Voor Waterleiding Maatschappij Limburg creëerden we daarom de campagne: Hoe drink jij jouw Limburgs water?

waterval

een interactieve waterval

Als grote kick-off van de campagne bouwden we midden op het Vrijthof een bijzondere waterval. Hierin kon elke Limburger zijn water een persoonlijke naam geven, het letterlijk zien vallen en daarna opdrinken. Zo kon bijvoorbeeld Jan Smeets van zijn Pinkpopwater genieten. Dankzij een live-tv-uitzending op L1 en landelijke media-aandacht had de campagne bereik in heel Limburg en ver daarbuiten.

aftrappen en doorpakken

Na deze spectaculaire kick-off hebben we een tour door Limburg gemaakt langs allerlei sportevents, studentenweken en festivals, zodat iedereen Limburgs drinkwater weer top of mind kreeg. Voor de interne activatie hebben een aantal WML-medewerkers daarin een opvallende rol gespeeld, want zij stonden in een serie advertenties centraal met hun favoriete water. Kortom, overal stelden we dezelfde vraag: Hoe drink jij jouw Limburgs water?

Imac
bubbles